Forumul Industriei Farmaceutice Edita 2017

Politica publica a medicamentului - o necesitate

Peste 100 de persoane au participat la cea de-a 8-a editie a Forumului Industriei Farmaceutice, evenimentul reunind toti actorii implicati in industria pharma, de la reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ai CNAS, ai asociatiilor din industria farmaceutica, ai asociatiilor de pacienti, si pana la reprezentanti ai celor mai importante companii producatoare, importatoare si distribuitoare de medicamente.

Va multumim pentru prezenta la cea de-a 8-a editie a Forumului Industriei Farmaceutice. Succesul evenimentului se datoreaza deopotriva prezentei si participarii Dumneavoastra active. Interesul si implicarea de care ati dat dovada ne-a onorat si ne incurajeaza inca o data sa credem ca astfel de intalniri sunt utile pentru toti jucatorii importanti din industrie – reprezentantii marilor companii farmaceutice, pacienti si autoritati.

Le multumim speakerilor ca au raspuns invitatiei noastre, prezenta dumnealor contribuind la calitatea dezbaterilor si la generarea unor propuneri pentru solutionarea problemelor cu care industria farmaceutica din Romania se confrunta in ultimii ani.